RING OSS - 08-465 026 33

Spabad Stockholm

RING OSS - 08-465 026 33

Om oss

Anlita oss för spabad i Stockholm

Magisk Pool & Spa är ett familjeföretag med över 10 års erfarenhet i branschen. Vår specialitet är spabad och pooler, och vi är störst i Sverige inom just vårt område. Det gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss för att bygga ditt spabad i Stockholm.

Välkommen att kontakta oss om du vill ha spabad i Stockholm! Vi levererar våra spabad hem till er fastighet. 

Proffs på spabad i Stockholm

Oavsett om du drömmer om ett speciellt spabad i Stockholm, eller om du vill ha ett traditionellt spabad utformat efter en standardmodell, så hjälper vi dig att hitta det perfekta spabadet för dig. Vi har fysiska butiker runt om i landet, men även en webbshop där du hittar de flesta produkter och tillbehör som du behöver till ditt spabad i Stockholm.

Vår målsättning är att ge dig som kund professionell hjälp och vägledning till en gedigen investering och ett spabad i Stockholm som passar din smak och situation. Vi erbjuder ett stort sortiment av spabad för hemmabruk av högsta kvalitet, i olika modeller, material och utformande. 

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning, och hembesök om du önskar, när du köper våra spabad i Stockholm. Dessutom kan vi hjälpa dig med tillbehör, specialutrustning och diverse funktioner till alla våra spabad. Du hittar det mesta inom spabad i Stockholm hos oss.